Ruim aanbod aan hout en parket

Vrijblijvende offerte

Nieuwbouwprojecten en renovaties

Een massief parket leggen in Aalst

Zoekt u een specialist in het plaatsen van een massief parket in Aalst en omstreken? Het team van Valentin Projects staat voor u klaar om de ideale parket voor u uit te kiezen en vervolgens te komen plaatsen. Wij bieden een ruim assortiment aan parketvloeren in diverse houtsoorten aan.

Zoekt u een specialist voor al uw houtwerk?

Een massief parket leggen in Aalst als duurzame oplossing

Het grootste voordeel aan parketvloeren is dat ze bijzonder duurzaam zijn. Als u voor een massief parket kiest, kunt u erop rekenen dat u jarenlang van uw vloer zal genieten. Een oude parketvloer kunt u ook steeds door ons laten renoveren, zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Onze vakmensen komen uw parket met veel plezier lakken, schuren, uitborstelen of beschadigde delen aan uw parket herstellen.

Span pladong

Een massief parket in verschillende houtsoorten

Een massief parket kunnen wij in diverse houtsoorten bij u in Erembodegem of elders in Aalst komen plaatsen. Wat denkt u van een parket in eik, teak of bamboe? Of heeft u liever een vloer in het hout van een esdoorn of notelaar? Wij bespreken graag met u de verschillende opties.

Vraag naar een vrijblijvende offerte of kom langs in de winkel

Heeft u interesse in een massief parket of wilt u gebruik maken van een van onze andere diensten in Erembodegem of elders in Aalst? Vraag dan nu online een vrijblijvende offerte aan. Wij plaatsen parketvloeren aan de beste prijzen en geven graag gericht advies bij uw houtwerken. Als u meer informatie wenst, kunt u het online contactformulier invullen, bellen 0485 31 37 76 naar of een mailtje sturen naar info@valentinprojects.be.

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76