Ruim aanbod aan hout en parket

Vrijblijvende offerte

Nieuwbouwprojecten en renovaties

Parket laten plaatsen in Aalst

Wilt u een parket laten plaatsen in de omgeving van Erembodegem, nabij Aalst? Het team van Valentin Projects komt graag bij u langs om de parket die u wilt te plaatsen in uw woning of kantoor in Aalst of omstreken. Wij hebben een ruim assortiment aan houtsoorten, waardoor u bij ons de ideale parketvloer kunt bestellen.

Zoekt u een specialist voor al uw houtwerk?

Een kwaliteitsvolle parket laten plaatsen in Aalst

Wilt u een nieuwe vloer en heeft u een voorkeur voor parket? Kom langs in onze winkel in Aalst en wij bespreken met u graag de mogelijkheden van het plaatsen van een parket. U kunt ervoor kiezen om massief parket te laten plaatsen in uw woning in Aalst, maar wij bieden bijvoorbeeld ook meerlaags parket aan. Het hout dat wij gebruiken is steeds van goede kwaliteit. U kunt onder andere kiezen uit bamboe, eik of tropisch hout, maar ook hout van een notelaar, kerselaar, esdoorn of kastanje behoort tot de mogelijkheden.

Span pladong

Een parket in de stijl die bij u past

U kunt door Valentin Projects in Aalst een parket laten plaatsen in verschillende stijlen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een visgraatmotief, maar wij kunnen in uw woning in Aalst ook een parket plaatsen met een dampatroon of met een vlechtmotief. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

Vraag ons voor al uw houtwerken

Valentin Projects is de speciaalzaak voor al uw houtwerken. U kunt door ons niet alleen een parket laten plaatsen, maar wij voeren in Erembodegem en elders in Aalst ook andere werken uit, zoals het plaatsen van een houten terras. Wij kunnen u ook helpen bij het zandstralen van uw deuren en meubels. Als u meer informatie wenst over onze diensten, kunt u altijd ons contactformulier invullen, bellen naar 0485 31 37 76  of mailen naar info@valentinprojects.be.

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76