Ruim aanbod aan hout en parket

Vrijblijvende offerte

Nieuwbouwprojecten en renovaties

Parketvloeren aan de beste prijzen in Aalst

Bij Valentin Projects plaatsen wij parketvloeren aan de beste prijzen in Aalst en omstreken. Wij hebben parketvloeren in verschillende houtsoorten en kunnen ook zorgen voor diverse designs. Wie door ons ervaren team een parket laat plaatsen, kan zeker zijn van een kwaliteitsvolle en duurzame vloer.

Zoekt u een specialist voor al uw houtwerk?

De mooiste parketvloeren aan de beste prijzen in Aalst

De prijzen van onze parketvloeren zijn afhankelijk van de houtsoort die wij voor uw parket in Aalst gebruiken. Wij plaatsen onder andere parketten in bamboe, eik, tropisch hout of teak, maar u kunt ook kiezen voor het hout van een notelaar, esdoorn of een kerselaar. Naast het kiezen van de geschikte houtsoort, moet u tevens een keuze maken in het design van uw parket. Wilt u een klassiek dampatroon? Of houdt u meer van een visgraat- of vlechtmotief? Wij hebben het allemaal.

Span pladong

Uw parket laten renoveren

Naast een nieuwe parketvloer komen plaatsen, zijn onze vakmensen in staat om uw huidige parket te renoveren. U kunt bij ons terecht voor het schrobben en uitborstelen van uw parket, maar wij herstellen ook beschadigde stukken, kunnen uw parket opnieuw lakken en boenen of werken niveauverschillen in uw parket weg. Zo ziet uw gerenoveerde parket er weer als nieuw uit.

Informeer naar de mogelijkheden

Als u graag wilt weten wat de prijzen zijn van onze parketvloeren die wij met veel plezier bij u in Aalst of omgeving komen plaatsen, kunt u gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder en geven u gericht advies over de mogelijkheden. Stel al uw vragen via ons online contactformulier, bel naar 0485 31 37 76 of stuur een mail naar info@valentinprojects.be.

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76