Ruim aanbod aan hout en parket

Vrijblijvende offerte

Nieuwbouwprojecten en renovaties

Wat kost een spanplafond?

“Wat kost een spanplafond?” is een veel gestelde vraag bij Valentin Projects. Wij plaatsen overal in Aalst een kwaliteitsvol(le) spanplafond of spanwand voor de beste prijs. Dankzij onze spanplafonds van STRETCH bieden wij de ideale oplossing voor uw plafond. Ons team werkt met de nieuwste technieken, waardoor we de kosten voor uw nieuw spanplafond in Aalst zo laag mogelijk houden.

Zoekt u een specialist voor al uw houtwerk?

Wat kost het plaatsen van een spanplafond in Aalst?

Om er voor te zorgen dat onze klanten uit Aalst op voorhand weten wat de prijs is van hun spanplafond of spanwand, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Op die manier weet u meteen wat het kost om een spanplafond te laten plaatsen. Wij helpen onze klanten daarna zo goed mogelijk en plaatsen uw STRETCH-plafond snel en zonder problemen. Wij bespreken ook altijd eerst de kosten van het plaatsen van een spanplafond in Aalst.

Span pladong

De prijs van een spanplafond of spanwand in Aalst

Onze vakmensen proberen de kosten die bij het plaatsen van een spanplafond komen kijken altijd zo laag mogelijk te houden, zodat onze klanten steeds tevreden zijn over ons werk. De prijs van een spanplafond of spanwand die wij in Aalst plaatsen, hangt uiteraard ook af van de afmetingen en eventuele akoestische aanpassingen van het plafond. U kunt bij ons ook terecht wanneer u uw spanwand of -plafond wilt laten bedrukken aan een correcte prijs. De kosten daarvan hangen net zoals bij een spanplafond af van de afmetingen van het doek, die wij voor u plaatsen in Aalst of omstreken.

Kom langs in onze winkel of vraag online een offerte aan

Om op de hoogte te zijn van wat het kost om een spanplafond te plaatsen, kunt u altijd langskomen in onze winkel in Aalst of uw vraag over de kosten van een spanplafond stellen via ons online contactformulier. U kunt ook altijd een offerte aanvragen om te ontdekken wat het kost om een spanplafond in uw keuken of elders in uw woning te plaatsen! U kunt ook steeds contact met ons opnemen als u wil weten wat de prijs is van een parketvloer of houten terras. Bel gerust naar 0485 31 37 76 of stuur een e-mail naar info@valentinprojects.be.

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76